Descripció

 

Registre Sanitari CV n. 8839.

EFiR, gestionat per María Herrero, Fisioterapèuta i Llicenciada en Ciències de l´Activitat Física i L´Esport, és un projecte que naix amb la idea de fusionar els àmbits de la salut i l´esport, tenint com objectiu oferir un servei de qualitat i personalitzat, que englobe des de la prevenció fins a la tornada a    l´activitat física i/o esportiva de la persona, passant per la recuperació de la lesió. 

 

SERVEIS EFiR:

- Fisioteràpia/Rehabilitació Personalitzada.
- Biomecànica Esportiva.
- Valoració del Moviment en Xiquets: educar per a previndre.
- Readaptació de Lesions.
- Entrenament personalitzat.

 

MISIÓ, VISIÓ I VALORS EFiR:

MISIÓ: Com a professionals de la fisioteràpia, el moviment i l´esport, analitzar, valorar i optimitzar el moviment fins a la recuperació funcional i el rendiment.

VISIÓ: Ser referents en anàlisi i optimització del moviment a través d´una continua formació, investigació i actualització, amb l´intenció d´integrar els principis esencials del moviment i la tecnología més avançada, per a poder adaptar-nos a cada cas, arrivant aixina a un major nombre de persones. 

VALORS: Els principis bàsics que guien l´ activitat d´ EFiR són: el tracte personalitzat, el compromís i la         innovación e investigació i el creixement constant.

 

TELÈFON DE CONTACTE: 653 042 923

www.efircv.com

Instagram@efir_cv

Twitter@efircv

Facebook: efirestudifisoterapiairendiment

 

 

Disposa de

Local accessible Disponible wifi gratis

Productes

VALORACIÓ DEL MOVIMENT EN XIQUETS

16 de mayo de 2020

EDUCAR PER A PREVINDRE és la nostra missió, per això valorem la maduració i el moviment dels xiquets en edat de creixement per a poder educar-los, en cas necessari, en la forma de menajar-se més saludable depenent de la seua anatomía.

READAPTACIÓ ESPORTIVA

16 de mayo de 2020

Treballem amb l´esportista de forma integral des de la seua lesió fins a la seua completa recuperació físico-esportiva, amb l´objectiu d´alcançar el seu mcxim rendiment.

BIOMECÀNICA ESPORTIVA

16 de mayo de 2020

Amb el servici de valoració de l´esportista EFiR, pretenem previndre lesions i optimitzar el rendiment, a través del métode EFiR analitzarem el seu moviment per a detectar els possibles factors de risc de lesió.

ENTRENAMENT PERSONALITZAT

16 de mayo de 2020

Professionals qualificats al teu servici per a oferir-te un servei de qualitat centrat en conseguir el teu objetiu de manera segura i eficaç.

ESPECIALITZATS EN GENOLL

16 de mayo de 2020

Som referents en rehabilitacions de genoll, pre i post- operatori sense dolor. Lligament cruat anterior i dolor e inestabilitat fémoro-patelar (rótula)

FISIOTERÀPIA I REHABILITACIÓ PERSONALITZADA

16 de mayo de 2020

Duem a term una fisioteràpia personalitzada centrada en les necesitats de la persona, basats en el raonament clínic, la teràpia manual i l´exercici terapèutic.

Localització

Com arribar

Informació de contacte

AdreçaCarrer . Pedralba 98, 46180, Benaguasil - Valencia/València Telèfon 96 103 97 67 Mòbil 653 042 923 Email mariaherrerofisioterapia@gmail.com Web http://www.efircv.com

Xarxes socials